SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Unge talenter på spring (Del2) - Sylvester Mayland Poulsen Skrevet d. 27/05 2018

I sidste uge bragte vi første del af vores lille serie om de unge talenter på spring, som i den netop afsluttede sæson alle har været oppe at snuse til SIK’s førstehold.

Sylvester Mayland Poulsen har bevist sine kvaliteter denne sæson, og det hårde arbejde blev belønnet da den unge forsvarsspiller, i de sidste ti minutter af den seneste kamp på hjemmebane mod Esbjerg, blev skiftet ind og for første gang prøvede kræfter med Nordicbet ligaen.


Sylvester Mayland Poulsen fået den anderkendelse som mange fodboldspillere drømmer om - indlemmelse i A-truppen og et kæmpe skulderklap for det arbejde han løber og laver til daglig.

- Det betyder rigtigt meget for mig at få sådan en mulighed, siger Sylvester.

- Det er en ting der helt sikkert vil gøre, at jeg vil udvikle mig endnu mere, da man bliver nødt til at skulle præstere på sit højeste niveau hver gang til træning for at kunne følge med.

 

Ved de tre ugentlige træningspas har han fået muligheden for at måle sig med klubbens bedste spillere, og indsatsen har tilsyneladende imponeret SIK’s trænerteam, som her i foråret har bragt ham og 3 øvrige af Skives egne talenter i spil.

 

Sylvester synes, at det er helt vildt fedt at få lov til at få muligheden for at træne med A-truppen.

- Man mærker på egen krop, hvordan det er at spille med nogle, der vil gøre alt til træning for at vinde. Samtidig giver træningen mig rigtigt meget, som jeg kan tage med mig videre til kamp. Så alt i alt er jeg rigtigt glad for at have fået sådan en mulighed, siger trioens højeste spiller, 199 centimeter høje Sylvester Mayland Poulsen.

 

SYLVESTER MAYLAND POULSEN

Alder: 18 år

Født: 3. april 2000

 

Hvor startede du med at spille fodbold og hvorfor?

- Jeg startede med at spille fodbold her i Skive. Som helt lille løb jeg altid rundt med en fodbold, så da jeg blev gammel nok, fik min far mig hurtigt meldt til noget træning.

 

Hvad er dine ambitioner som fodboldspiller?

- Jeg håber og tror på, at jeg ender med at blive professionel fodboldspiller. Jeg vil gerne spille på det højst mulige niveau, som der nu bliver muligt.

 

Hvad er din foretrukne spilleposition?

- Midterforsvar


Hvad er dine styrker?

- Min højde og at jeg læser spillet godt. Jeg er 199 cm høj, hvilket gør, at jeg har en meget stor fordel i hovedspillet. Jeg er en rolig spiller, hvilket gør, at jeg ofte formår at læse spillet godt, så jeg undgår at komme i farlige situationer.

 

Hvad er dine svagheder?

- At have bolden ved fødderne. Jeg er ikke så dygtig til det opbyggende spil, som jeg gerne vil være. Jeg er ikke ligefrem ham, der har den bedste teknik, hvilket nogle gange kan ses i det opbyggende spil.

 

Hvad laver du, når du ikke spiller/træner fodbold?

- I min hverdag går jeg på HHX her i skive, hvor jeg er i gang med 2.g. Når jeg ikke er i skole, sørger jeg for at få lavet mine lektier/afleveringer eller er sammen med nogle venner.

 

Hvad skal du lave, når/hvis du ikke kan spille fodbold?

- Jeg har ikke nogle planer for fremtiden endnu. Jeg fokuserer bare først og fremmest på at få min skole gjort færdig. Så må jeg se til, hvad jeg har lyst til at lave, når den tid kommer.

 

Hvem er din favoritspiller?

- Daniel Agger. Han har altid været en spiller, som jeg har set meget op til. Jeg elskede den måde, han spillede på. Han var en spiller, der lavede nogle fantastisk mål, efter han havde taget bolden med op i banen. Jeg synes man kan lære så meget af ved bare at sidde og se klip fra den gang, han var på sit bedste.

Hvem er din favorittræner?

- Jürgen Klopp. Han er en træner, der viser helt vildt meget energi - både til sine spillere men også til sine fans. Jeg synes han er en spændende træner, som gør et stort stykke arbejde.

 

Hvilken klub er din favoritklub?

- Liverpool! Liverpool har alle dage været min klub.