SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

UNDERHOLDENDE SIK-SEJR MOD VEJGAARD Skrevet d. 26/08 2018

Mange stærke præstationer hos Skive-mandskabet gav en fortjent sejr og mange klapsalver på tribunerne. Sikker sejr på hele 6-2.

I kampens begyndelse kunne et Vejgaard-forsøg på stolpen have givet en hel anden start og dybe panderynker hos hjemmepublikummet på Hancock Arena.

Men et kvarter inde i kampen var der iværksat et goal-show, som i den grad gav noget at juble over for de fremmødt tilskuere.

Christoffer Maul Petersen åbnede ballet, da han i 15. minut scorer kampens første mål og bringer skibonitterne i front med 1-0. Derefter, i kampens 16. minut, er Jeppe Mogensen på spil og gør det til 2-0, og som om det ikke var nok, så vil Sebastian Denius også lege med, hvorpå han sætter den i kassen til 3-0 i det 18. minut. Et gyldent øjeblik hvor hjemmeholdets aggressivitet og kynisme, i den grad, tager pusten fra Vejgaard-mandskabet.

Skibonitterne tøver heller ikke derefter. Holdet bliver ved med at presse hårdt på og kommer også frem til nogle flotte aktioner - dog ikke noget der kan udbygge føringen.

Vejgaard finder igen fodfæstet efter den noget hårde start og begynder gradvist at gøre det sværere for Skive-holdet. Flere gange kommer gæsterne til muligheder og kort tid før pausefløjtet kommer udeholdet også på tavlen, da Christoffer Østergaard laver straffespark. Det bliver eksekveret af Lasse Lund Storvang, som gør det til 3-1.

I 2. halvleg er der igen gang i netmaskerne og målfesten fortsætter i Skive. Efter 59. minutter, og et friskpark, taget af Mikkel Jespersen der rammer stolpen, er Mathias Bersang på pletten og følger flot op og banker den i kassen til 4-1.

Kun få minutter efter svarer Vejgaards, Lasse Lund Storvang, igen, da han for anden gang er på spil i Skives ende og reducerer konsekvent til 4-2.

Men skibonitterne ender dog med at sætte trumf på. I 61. minut fortager SIK en udskiftning. Ud går målscoren til 3-0, Sebastian Denius, som erstattes af Thomas Santos. Selv samme Santos stempler ind i målfesten efter 72. minutters, da han banker bolden i mål til 5-2.

Jeppe Mogensen sætter punktum på fornemmeste vis, da han modtager bolden lige for fødderne i modstanderfeltet. Ganske ubesværet kan Mogensen sparke bolden i mål og gøre det til 6-2 samt fejre sin dobbelte målscoring.

Derefter bliver der ikke scoret mere i kampen, og Skive-mandskabet kan, efter dommers slutfløjt, løfte armene efter en fodboldkamp, der i den grad gav publikum god underholdning med masser af mål.

En fantastisk eftermiddag for SIK og fans på stadion. Rigtig god indsats og tre fortjente point til tabellen. Nu venter næste udfordring: Jammerbugt og kampen om at holde fast i toppen af puljen.