SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomsen: Jeg vil altid helst være os Skrevet d. 12/10 2019

Der står Hvidovre på programmet i denne weekend i NordicBet ligaen, og det betyder endnu en gyser om tre point, mod en modstander, som indtager rækkens niendeplads, mens SIK ligger nummer otte.

Lørdag eftermiddag tager Skive IK imod gæsterne fra Hvidovre på Hancock Arena, endnu en kamp hvor skibonitterne skal kæmpe mod en modstander, som ligger side om side med SIK, og hvor tre point er alt afgørende for at kunne tage fra i bunden.

De to hold har, på nær et point i Skives favør, lavet og lukket lige mange mål ind, og da de to holde mødtes sidst var det Hvidovre, som kunne trække sig sejrrigt med et 4-2-resultat. Dog er cheftræner Martin Thomsen ikke i tvivl om hvem af de to hold han helst vil være, når fløjten lyder.

- Jeg vil altid helst være os. Vi spiller på hjemmebane og er klar til at tage imod dem, og så har vi en ret stor revanche til gode, fra sidst hvor vi føler vi havde fortjent at få noget mere med, siger Martin Thomsen, som er enig i at de to mandskaber, som er ganske jævnbyrdige overfor hinanden.

- Det er to hold som kan score mål, men som også har været udfordret ved at lukke en del ind. For vores vedkommende fik vi sat lidt en prop i sidst med HB Køge, og det skal vi forsat gå ud og arbejde videre på, så det var startskuddet for os til at kan bevise, at vi som i starten af sæsonen kan være utrolig svære at score imod, vurdere SIK-cheftræneren.

Det betyder dog ikke, at han sætter sig tilbagelænet, når kampen bliver fløjtet i gang, for ham skal kampen nemlig afgøres med tre point på kontoen.

- Vi skal arbejde sten hamrende hårdt, som vi gjorde det i kampen mod HB Køge, når de andre har bolden. Og så skal vi sætte en ære i at forsvare, og selvfølgelig bakke hinanden op, så når en mand bliver sat, er sidemanden klar til at bakke op, siger Thomsen, som ikke er bange for at lade holdet spille en anelse mere simpelt. 

- Vi skal altid gå efter at være skarpe på bolden, men nu går vi snart ind i en periode på året, hvor banerne heller ikke bliver bedre. Så vi skal også være klar på at spille en tand mere simpelt og enkelt, end vi måske har gjort tidligere på sæsonen.

- Det betyder hård fight, at gøre det simple og opmærksomhed på deres standarder, som vi ikke lykkes med sidst, og hvis vi så kan straffe dem den anden vej rundt, så har vi et godt udgangspunkt, mener cheftræneren.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 14:00 på Hancock Arena.