SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

TKC Mad er ny bronze sponsor: 18 biler leverer varm mad 363 dage om året Skrevet d. 17/09 2019

TKC Mad er ny bronze sponsor: 18 biler leverer varm mad 363 dage om året

Kun to dage om året kan du ikke se en af de 18 letgenkendelige hvid-grønne varebiler fra TKC Mad køre rundt på landevejene i Nordvestjylland. De øvrige 363 dage sørger madservice virksomheden med udgangspunkt fra den gamle Kærgaardsholm Kro i Vestsalling for at levere frisk og varm mad til pensionister i fem kommuner: Viborg, Holstebro, Struer, Herning og hjemkommunen Skive.

Nu vil man også med mellemrum kunne se TKC’s varebiler ved Hancock Arena, idet firmaet netop har indgået en aftale om et bronze sponsorat med Skive IK Elite - en sponsoraftale, der samtidig indebærer, at TKC Mad også bliver en af catering partnerne til hjemmekampe på Hancock Arena.

Foruden at levere mad direkte til døren hos et stort antal pensionister har TKC Mad også frokostordninger til virksomheder, julefrokoster og mange andre former for mad ud af huset til forskellige festlige begivenheder.

”Vi leverer mad til mange institutioner i vores område. Vi mener, at det er vigtigt, at man får den rette næring i sit måltid”, hvilket TKC Mad tager højde for. ”Vi benytter nemlig kun friske og gode råvarer”, siger Nanna Primdal Kristoffersen og Allan Kristensen, der er indehavere af TKC Mad. Nanna står primært for madlavningen, mens Allan tager sig af den administrative del af virksomheden, der har mere end et halvt hundrede ansatte.

TKC Mad er stolte over, at have været certificeret med REFOOD mærket siden 2016.

REFOOD mærket er en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og som går ind for genanvendelse.

Vi har en holdning til madspild, og tænker hver dag over, hvordan vi håndterer vort organiske affald. Derfor er vi rigtig stolte af, at være blevet REFOOD LABEL certificeret i 2016. Det vil sige, at al vores madaffald fra køkkenet bliver omdannet til biogas, el, dyrefoder og gødning.