SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Mikkel Jespersen blev årets SIK-spiller Skrevet d. 11/03 2020

Mikkel Jespersen blev årets SIK-spiller

Da den formelle del af generalforsamlingen var et overstået kapitel, skulle årets spiller i SIK traditionen tro kåres og hyldes.

At udpege vinderen gav dog ikke de store problemer. Der var tale om en suveræn en af slagsen, påpegede sportschef Rasmus Brandhof, inden sløret blev løftet for, at Mikkel Jespersen ikke overraskende var modtageren af titlen og de 4.000 kr, som fulgte med.

Midtbanemanden kom haltende ind i lokalet for at modtage sin præmie, men faktisk var mandag hans første dag uden krykker. Dermed havde Mikkel Jespersen armene fri til at kunne modtage prisen som årets spiller, som uden tvivl er et lille plaster på såret i en tid, hvor han må se langt efter topfodbold grundet sin meniskskade.

- Jeg er glad for det. Jeg har spillet her i mange år, og jeg vil gerne hænge inde på væggen sammen med folk som Martin Thomsen og de andre, der har været så dygtige at lave en god sæson heroppe. Så det betyder da en hel del at blive kåret til det, sagde Mikkel Jespersen.

Han kommer ikke udenom, at det har været svært at se sig henvist til sidelinjen, men han har så småt lagt de negative tanker bag sig.

- Når man ligger derhjemme og ikke kan noget som helst og bare glor ind i TV’et, så ville man nærmest give alt for at komme ud at løbe sammen med drengene ude på kunststofbanen - også selvom det er de trælse løb. Men nu er vi kommet længere hen i mit forløb med skaden, så jeg tager det ikke så tungt længere. Nu ser jeg lidt mere fremad, og jeg har fået en del genoptræningsøvelser, jeg skal i gang med. Og så støtter jeg drengene alt det, jeg kan, og kommer med de input, jeg har, hvis jeg bliver spurgt til råds, forklarede han.

Jespersen var selv på pinebænken søndag, da han blev vidne til sine holdkammeraters sene sejr mod Fremad Amager.

- Jeg tror, alle fodboldspillere kan skrive under på, at det er langt mere forfærdeligt at sidde ud og kigge på, end det er at løbe inde på banen. Så jeg kunne ikke sidde stille, og jeg var lige så glad som drengene, da vi scorede i overtiden, lød det fra Mikkel Jespersen.

18