SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK præsenterer fanzone-koncept Skrevet d. 09/06 2018

Skive IK offentliggjorde den 15.maj, at klubben ville etablerer en ny fanzone fra starten af den kommende sæson. En ambition om at levere en endnu bedre oplevelser til fansene, når der igen spilles fodbold på hjemmebanen.

Nu er SIK klar med konceptet, der ifølge sponsor og eventchef Lars Bræmer, er klar til at måle sig med landets bedste.

De blågule fans fra Skive Sharks er derfor blevet taget med på råd omkring etableringen af en fanzone, hvor ambitionen er at skabe en stærk fankultur og en større opbakning til spillerne på banen.

- SIK er meget mere en bare fodbold, og det nye tiltag skal give genlyd i hele landet, at vi kan noget helt særligt i Skive, når det handler om fælleskab og nytænkning. Det får vores tilskuere at mærke, når de besøger os på Hancock Arena, siger Lars Bræmer

Skive har i samarbejde med de to kommercielle partnere, Zwei Grosse Bier Bar og Hancock Bryggeriet, iværksat det nye koncept, som bliver med ægte afterski-stemning, når man kommer til hjemmekampe, som bliver fast hver fredag. En oplevelse der vil rumme god underholdning og konkurrencer, søde tyroler piger, DJ-setup med musik for alle aldre og 20 kroners-bar, til alle med sæson/fordelskortholdere, halvanden time før kampen.

- Zwei Grosse Bier Bar har et super koncept, som handler om at skabe en folkefest for både unge og ældre. Det går utrolig fint i tråd med det, vi ønsker at give alle vores fans, medlemmer og samarbejdspartnere. Vi vil slå ring om vores område og ikke mindst Skive som by, siger Lars Bræmer

Zwei Grosse Bier Bar bliver også stedet, hvor der bliver åbnet op for 3. halvleg lige efter alle hjemmebanekampe. Her vil der bliver en række tilbud til alle sæson/fordelskortholdere.