SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK ØGER POINT-HØSTEN I ÅRHUS Skrevet d. 07/04 2019

André Bjerregaard, Jeppe Mogensen og Thomas Santos sørgede for målene i 3-1 sejren, da SIK gæstede Riisvangen lørdag eftermiddag.

Lørdag eftermiddag tog Skive IK hul på grundspillets næstsidste kamp inden oprykningspillet, og det skete ude mod værterne fra Riisvangen i opgøret mod Aarhus Fremad.

Værterne havde forud for kampen en stærk hjemmebanestatistik i ryggen, men gæsternes form i foråret har været outstanding, som det hedder, når man har vundet samtlige kampe og en målscore på 16 mål.

Efter kampen mod Aarhus Fremad hedder den stime nu 19 mål og fortsat kun sejre i foråret, for SIK vandt med 3-1 - ikke mindst på baggrund af et spil, hvor SIK fik slidt sig til sejr - og dermed fik gæsterne lov til at fortsætte sejrsstimen i 2019.

Fra første minut kom Fremad-mandskabet under pres, men et par flygtige indlæg og dødbolde var reelt det meste, der kom ud af de ellers mange aktioner, som skibbonitterne havde på århusianernes banehalvdel. Hertil skal dog siges, at udeholdet dominerede spillet.

41 minutter inde i førstehalvleg lykkedes det dog endeligt - Et udspark fra Århus-keeperen bliver erobret på midten, herfra er skibonitterne ikke sene til at blæse til angreb, og Mikkel Jespersen sender flot André Bjerregaard i dybden, og han takker med et spark, som gør det til 1-0 til gæsterne.

Herefter rykker Århus Fremad højere op på banen de sidste minutter, men dog uden at blive rigtig farlige og dommeren fløjter af for førstehalvleg efter 46 minutters spil.

Anden halvleg begyndte igen med et lille overtag fra hjemmeholdet, dog ikke mere end at skibonitterne virker i kontrol.

En ret kedelig 2.halvleg alt i alt og vi skal hele 60 minutter ind i kampen, før Skive-mandskabet igen får mobiliseret noget spil oppe ved modstanderens felt.

Et frispark på Skives banehalvdel bliver dømt, og den bliver sendt af sted til kanten af feltet, hvor en Århus Fremads forsvar fejlvurderer boldens længden, hvilket gør det legende let for Jeppe Mogensen, som nærmeste mand, at samle op og banke bolden køligt i nettet til 2-0.

Lige der tænkte mange måske, at Århus ville gå lidt ned i gear, efter at havde siddet på meget af kampen i 2.halvleg - men det skete ikke. Herfra jagtede de et comeback i kampen, og efter et hjørnespark var de kun et mulehår fra at reducere, men Skive-forsvaret er på plads og afværger mål.

Og hvad der for værterne herefter næsten må synes ubærligt, bragte i den grad jubel i Skive-lejeren. Thomas Santos viste endnu engang sine individuelle kvaliteter og fantastiske driblekundskaber, da han fra kanten tager turen enemand og sparker til bolden som smutter forbi Fremads to centerforsvarer og keeper. 3-0.

Otte minutter efter Santos’ 3-0 scoring reducerer århusianerne ved Marvin Laursen. Et hjørnespark som bliver headet flot mod udebaneholdets mål, bliver i første omgang pareret flot af målmand Marcus Bobjerg, men Laursen får fuldt op og gør det til 1-3.

Mere blev det ikke til, så selv om Skive IK måske ikke leverede den kønneste kamp i sæsonen, kom der tre nye point, hvilket gør, at holdet udbygger føringen og øger pointhøsten.