SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Røll fortsætter til 2020 Skrevet d. 21/06 2019

Skive IK og cheftræner Thomas Røll er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så den nye aftale løber til sommeren 2020.

Røll har netop været med til at sikre Skive IK oprykning til NordicBet ligaen, hvor han har været cheftræner siden sommeren 2018. Han har med Skive IK vundet 23 ud af 33 kampe i den netop afsluttede sæson i 2.division.

- Thomas har gennemført alle de målsætninger, som vi satte op for ham da han blev ansat. Det er i bund og grund det tungt vejende argument for, at vi nu forlænger et år yderligere,” siger Sportschef Rasmus Brandhof og fortsætter:

- Vores første målsætning var oprykning, og det klarede han. Vores andet mål var at blive nummer et, og det klarede han også. Vores tredje mål var at få flest point i oprykningsspillet, og den klarede han jo, som bekendt også. Der har i bund og grund ikke været en finger at sætte på hans indsats” siger Rasmus Brandhof.

Da Røll blev præsenteret for et år siden var det hans første job som cheftræner. Forinden havde han rollen som spillende assistenttræner i Kjellerup IF, som han blev en del af i sommeren 2011.

- Jeg synes vi har gang i et rigtigt spændende projekt. Klubben er vokset på mig og jeg kan rigtig godt lide at være i Skive, og ikke mindst folkene i og omkring klubben. Så det at kunne få lov til at arbejde videre med spillerne betyder rigtig meget for mig, siger Røll og uddyber:

- Det er de færreste, som får lov til, i deres andet år som træner, at stå i spidsen for et 1. divisionsmandskab, så det vil jeg da ikke lade gå af hænde. Derudover er det også udfordringen i det, efter at have overstået en sæson, hvor det eneste mål var en oprykning, så går vi ind til en sæson med en helt anden målsætning. Det at vi ikke er favoritter i hver eneste kamp vi spiller, bliver jo en helt ny verden og uden tvivl lærerigt, siger Thomas Røll.

FAKTA:
Navn: Thomas Røll Larsen
Født: 12. marts 1977
Klubber som spiller: Silkeborg IF, F.C. København, FC Midtjylland, Vejle Boldklub, Viborg FF og Kjellerup IF
Karriere som træner: Kjellerup (Assistenttræner) og Skive IK