SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

MARTIN THOMSEN OG SIK FORLÆNGER AFTALEN Skrevet d. 03/05 2019

Assistenttræneren har underskrevet en aftale frem til sommeren 2021.

Skive IK har i dag forlænget aftalen med assistent træner Martin Thomsen. Med ønsket om kontinuitet, og ikke mindst på baggrund den kvalitet som Thomsen har udført i rollen, har parterne underskrevet en ny aftale frem til  2021, og det glæder sportschef Rasmus Brandhof.

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en ny kontrakt med Martin Thomsen. Martin har været i klubben af flere omgang som spiller, og nu som assistent træner. Martin kender klubben rigtig godt og det har været en været en stor prioritet at beholder Martin i klubben. Han er utrolig vellidt i hele klubben og i byen generelt, og på trods af at Martin oprindelig er fra Hobro egnen, tillader vi at kalder ham en af vores lokale drenge. Udover Martins kendskab til klubben er han utrolig faglig dygtig og været en vigtig mand i de mange dødbolds mål som holdet har scoret i år, siger Brandhof

Martin bestod sin A træner uddannelse i januar, som er den næsthøjeste licens man kan opnå. Med en A-licens bliver man kvalificeret til at træne elitehold på nationalt niveau, og derfor glæder man sig over, at klubben minimum 2 år mere får gavn af Martins kompetencer.

Fakta:
Martin Thomsen
36 år
Bor i Skive
Gift med Nanna
Sammen har parret tre børn
Klubkarriere: Hobro IK, Viborg FF, Skive IK, Silkeborg IF og Jammerbugt FC.
Trænerkarriere: Jammerbugt FC, Skive IK