SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Status fra sportschef John Dyring Skrevet d. 31/01 2019

Skive den 31/1-19

Til alle i Skive IK

 

Allerførst vil jeg takke for den KÆMPE opbakning jeg personlig har fået, men meget vigtigere den kæmpe opbakning der om SIK 2.0, det går lige i mit blå/gule hjerte at vi alle vil bidrage til at vi kan få samlet denne FODBOLD by under en front!

Jeg prøver lige at åbne lidt op, fra de indre linjer hvad vi arbejder med lige pt.

 

  • Licenssøgning
  • SIK 2.0 – Årgangstrænere
  • SIK 2.0 - Ungdomsudviklingsansvarlig
  • FC Salling
  • Et evt. samarbejde med FCM
  • Organisation plan

 

 

Jeg kan forstå at nogle er lidt, ja nu skriver jeg utilfreds med informations niveauet og man gerne vil have noget mere at vide hurtigst muligt og man vil gerne have morgendagens nyheder leveret i går, og jeg forstår jer 100%, jeg vil blot bede til i lige puster ud engang og har lidt ro i maven og i sindet, der bliver arbejdet igennem på de indre linjer, og jeg vil melde noget ud når der er noget konkret at udmelde, pt kan jeg dog give jer alle et indsigt hvad der foregår på kontoret.

Jeg har haft de første indledende samtaler med folk angående årgangstrænerne. Jeg skal have fundet 6 ildsjæle med et stort hjerte, det er egentlig ikke så stort et problem da jeg mener ALLE der er i SIK regi besidder disse 2 egenskaber, der hvor hurdlen ligger er at disse 6 personer udover det, skal have en træner uddannelse. U10-12 skal have C-Licens, og U13-15 skal være i besiddelse af B-licens, det har snævret feltet en smule ind, men jeg syntes virkelig de mennesker jeg har holdt samtaler med indtil videre, har været spændende og ikke mindst meget konstruktive, både i henhold til vores ideer og tanker, men alle har også budt i, med råd og holdninger til hvordan de gerne ser det kommer til at forløbe. Jeg håber snarligt at kunne melde det første navn ud, dog er det er proces der tager lidt tid, så jeg beder lidt forståelse i denne situation.

Vi er tæt på at være i mål med et nyt ansigt på en ekstrem vigtig post i vores 2.0 set up, nemlig den -ungdomsudviklingsansvarlige- som er beskrevet i DBU´s håndbog.

Vi havde i den oprindelige plan sat Michael Svenningsen på denne post, da denne person skal være indehaver at DBU´s A-licens, og da Michael er den eneste vi pt har med sådan en uddannelse var han den eneste kandidat til at bære denne post, dog er vi med stor hjælp fra DBU blevet klogere, og da Michael allerede har en stor SIK kasket på som Daglig Leder, så måtte han ikke varetage begge disse poster, så vi har ledt med lys og lygte, og har fået fat i en ”ny mand i SIK Regi” der fodbold fagligt er på et ekstremt højt niveau, jeg vil så snart blækket er tørt melde ud hvem denne person er.

Selve licens arbejdet er på det højeste lige pt, og vi har løbende møder med vores licens konsulent, næste møde ligger allerede onsdag, og det er virkelig nogle tunge møder som kræver tid og energi fra ikke mindst Peter Svendsen og Michael Svenningsen, som virkelig trækker et tungt læs i forhold til at få os ind over målstregen. DBUs repræsentanter kommer forbi Skive primo februar og vil give os en indikation om hvor vi står henne, hvad vi gør godt og hvad vi skal gøre bedre, og så har vi en februar til at få gjort det hele færdigt, og ligeså snart vi får resultatet at vide så får alle naturligvis besked.

FC Salling er kommet ind under Skive IK, alle moderklubberne heri har erkendt at det er et stort projekt, og skal det bestå måtte SIK trække i førertrøjen og guide projektet videre, derudover er sammenarbejdet mellem Skive IK bredde og Skive IK Elite, blevet rigtig tæt, faktisk vil jeg sige i alle de år jeg har været en del af SIK har jeg aldrig oplevet så tæt et forhold som der er lige nu. Det betyder også at vi i stedet for at have en opdeling af 3 grene, SIK – SIK ELITE – FC Salling, så har vi nu EN STOR GREN, som hedder SKIVE IK dog stadig med FC Salling navnet på udvalgte hold, men nu er vi virkelig et sted, hvor ALLE arbejder sammen, og ALLE vil hinanden det bedste, det tegner rigtig godt.

Der kommer fra sommer til at ske ændringer i hele organisationen, der vil komme en masse nye ind på nye poster for at kunne gøre det hele så bredt som overhovedet muligt. Grunden til dette er at arbejdsområderne skal uddeles til så mange hænder som muligt, så vi ikke risikerer at stå i en situation som vi f.eks. havde med Michael, der skulle have to store kasketter på, og skulle Michael nu pludselig melde forfald så ville vi have stået i en verden af problemer, så derfor giver det god mening at favne så bredt som overhovedet muligt. Den endelige plan bliver der arbejdet på, og jeg glæder mig til at kunne melde en masse nye ansigter ud til jer.

Herudover har vi haft et spændende møde med FCM angående et nyt tiltag som meget gerne skal se dagens lys fra sommer, dette projekt kommer til at sætte Skive IK på fodboldlandkortet, og det kommer til at give en klang rundt i hele vores egn om at der virkelig sker noget positivt og at vi vil fremad. Jeg kan forsikre alle der rynker lidt på panden over at skulle være ”lillebror” for FCM at det er noget VI som klub kan få kæmpe gavn af projektet både på den korte og den lange bane, og det kommer til at gøre os endnu mere åbne som klub. Mere information herom, når jeg kan få gjort det mere konkret!

Jeg vil beklage over for de trænere jeg endnu ikke har fået talt personligt med, i er hverken mere eller mindre vigtige end dem jeg har fået talt med, skal i vide. Jeg er desværre bare begrænset af den 24 timers regel der er hver dag, jeg ville så gerne have bare lidt flere timer til rådighed, men jeg skal nok komme rundt omkring jer alle, og er der nu nogen der brænder inde med spørgsmål eller gode råd, så tager jeg imod ALT stort og småt, og prøver det bedste jeg kan at nå så godt rundt som jeg overhovedet kan.

Og når alt kommer til alt, så handler det HELE om, at alle børn skal have MEST MULIGT ud af at komme til fodbold i SIK uanset niveau, det skal være GLÆDEN og LYSTEN der skal skinne igennem! Det er vores hovedopgave ALLE SAMMEN!!!!

 

Mvh John Dyring

Sportschef

Sportschef@skive-ik.dk