SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive gav Thisted kamp til stregen Skrevet d. 29/01 2018

Skive spillede lørdag eftermiddag den anden træningskamp i optakten til forårssæsonen i NordicBet-ligaen, og her var modstanderen rækkekollegerne fra Thisted FC og efter en velspillet og jævnbyrdig kamp på kunstgræsbanerne i Egeris endte opgøret 1-1.

Skive kom foran efter mindre end en halv snes minutters spil ved Mathias Pedersen, der tidligere har slået sine folder i netop Thisted, og efter en halv times spil var det Allan Høvenhoff, der modsat har en fortid i Skive, der sørgede for balance i regnskabet.
Set på kampen som helhed havde Skive de største chancer for at løbe med sejren, men både Thomas Dalgaard og Thomas Santos var uheldige i afslutninger, og dertil kom, at Andreas Murbech efter et hjørnespark fik en så hårdhændet behandling, at de fleste havde set et straffespark, men dommeren mente i stedet af Murbech i faldet havde ramt bolden med hånden.
Skives startopstilling:
Andreas Raahauge - Anders Hagelskjær, Andreas Murbech, og Christoffer Østergård - Mikkel Frandsen, Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Jesper Henriksen og Frederik Buur - Thomas Santos - Jeppe Mogensen.
Udsiftninger:
Pausen: Mathias Pedersen ud - Emil Søgaard ind
62. min.: Jeppe Mogensen ud - Thomas Dalgaard ind
70. min.: Jesper Henriksen ud - Magnus Riisgaard Jensen ind