SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive-reserver tabte i Thisted Skrevet d. 17/04 2018

Syv spillere fra A-truppen med assistenttræner Martin Thomsen (billedet) i spidsen, suppleret med to Jyllandsseriespillere og fire fra Skive IK’s U19-trup var de 13 spillere, der mandag eftermiddag tog turen for at spille reserveholdskamp mod Thisted.
Det blev en lige kamp, men Skive-reserverne formåede ikke at gentage førsteholdets sejr i weekenden. Kampen endte nemlig1-0 til Thisted.
- Kampen var rigtig god for de spillere fra 1. division, som ikke spillede fuld tid i Roskilde til at få 90 minutter i benene, siger Skives cheftræner Anders Gerber.
- Det var samtidig rigtig god læring for de unge fra Jyllandsserien og U19 i forhold til intensitet, læring af spillestilen på 1.division og en smag på hvad der kræves på næste niveau, lyder det fra Gerber.
Skives startopstilling:
Andreas Raahauge (A-truppen) - Lasse Sørensen (JS), Martin Thomsen (A-tr.), Sylvester Poulsen (U19) - Simon Sterring (A-tr.), Ayinde Lawal (A-tr.), Thomas Lunde (U19) og Jonas Adamsen (U19) - Thomas Santos (A-tr.), Thomas Dalgaard (A-tr.) og Onur Albayrak (A-tr.).
Udskiftningsspillere: Maciej Sciborowski (U19) og David Nielsen (JS).