SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomsen før VB: Tror på at vi kan tage derned og vinde Skrevet d. 24/08 2019

Thomsen ser frem til opgøret mod Vejle, og ikke mindst besøget på Vejle Stadion og klubbens fantastiske tilhængere. Men cheftræneren er dog mest opsat på sejr.

I morgen spiller Skive IK atter på udebane, hvor den anden af superligaens to nedrykkere venter. Turen går nemlig til Vejle på en af NordicBet ligaens sværeste udebaner.

- Vejle er et rigtig spændende hold, med nogle stærke offensive kvaliteter, og så selvfølgelig nogle navne, som har været med længe. Det er et hold, som når de har medgang og kan sætte spillet, virkelig har nogle typer der kan afgøre fodboldkampe, siger SIK’s cheftræner Martin Thomsen og fortsætter:

- Det en klub, hvor man har nogle forventninger om at vende hurtigt tilbage i Superligaen, og der er heller ingen tvivl om at de er storfavoritter, så formor vi at holde kampen levende hen af vejen, så tror jeg også at vi kan gøre dem lidt shaky.

Han kalder det en stor og spændende udfordring, men også en kamp hvor skibonitterne skal fastholde de takter, som har været kendetegnet for holdet her i starten.

- Vi skal have styr på vores organisation og så skal vi være gode på bolden i de perioder, hvor vi kommer til at spille den, og det skal vi turde også selv om det er en oprykningskandidat. Her er det vigtigt at tør tage ved og spille, når vi kan, og ikke forfalde til de lange bolde, men derimod vise en indstilling som viser vi vil, og ikke mindst huske glæden, siger Thomsen.

Han glæder sig rigtig meget til opgøret på udebane. Ikke mindst på grund af den fantastiske kulisse, som plejer at danne rammen om kampene på Vejle Stadion.

- Det er jo det der er forskellen og det der gør det til en fed udebane, ikke mindst som oprykker. Der er jo mange af vores spillere, som aldrig har prøvet de kampe, og det er bare noget vi bruger som motivation til os selv. At komme ned til Vejle, hvor der måske er flere tusinde på lægterne, frem for sidste sæson hvor vi skulle på ture til Dalum eller Jammerbugt eller hvor det nu var? Nu står vi altså på Vejle Stadion og den scene skal vi bare suge til os og så ellers nyde hvert sekund.

Martin Thomsen håber, at det første opgør mod Vejle bliver en underholdende kamp og helst med endnu et clean sheet til Skibonitterne. Men når alt kommer til alt, så handler det for ham om bundlinjen.

- Vi ved godt at uanset hvem vi møder og hvor vi spiller, så handler det om at vinde fodboldkampe. Jeg tror på at vi kan tage derned og vinde ligesom vi kunne i Hjørring, så det er succeskriteriet for os, siger Thomsen

Kampen i morgen mod Vejle fløjtes igang kl. 15:00 på Vejle Stadion. Værterne giver til kampen gratis entre til alle børn og unge under 18 år.