SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

FØRSTE TRÆNINGSKAMP PÅ EGET GRÆS Skrevet d. 18/07 2018

Senere i dag spiller Skive IK sæsonens første træningskamp på hjemmebane. Det sker, når vi tager imod det vestjyske mandskab fra Ringkøbing IF, som kommer på besøg.

Assistenttræner, Martin Thomsen, står endnu engang i spidsen for holdet, og han forudser en kamp meget lig den seneste, som blev spillet søndag i Thisted.

”Det bliver en kamp, hvor jeg er sikker på, vi kommer til at møde et hold, som også vil og tør spille fodbold. En dygtig modstander, som sidste sæson kom i oprykningsspillet i 2. Division, så jeg forventer endnu en god kamp, som kan give os mere kamp i benene, som er det det handler om lige nu, siger Thomsen.

Der er ikke de store ændringer i truppen fra i søndags, hvilket betyder, at følgende spillere er med:

Marcus Bobjerg, Anders Nørgård – Emil Søgaard, Magnus Jensen, Jacob Vetter, Christoffer Østergaard, Simon Sterring, Frederik Buur, Sylvester Mayland Poulsen, Christoffer Dahl Svenningsen – Mathias Bersang, Sebastian Denius, Mads Schäfer Bak, Malthe Overgaad Dahl, Mathias Bonde, Thomas Santos, Mikkel Jespersen Christoffer Maul – Jeppe Mogensen, Jesper Henriksen.

Kampen fløjtes i gang klokken 18:30, og vil finde sted på Hancock Arena. Der er fri entré, og alle er velkommen til at møde op og heppe.