SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL: MAN KOMMER IKKE SOVENDE TIL TINGENE Skrevet d. 01/09 2018

Skive IK er tilbage på sporet efter en sikker 6-2 sejr i sidste weekend over Vejgaard. Derfor er det et SIK-mandskab med god selvtillid frem mod Jammerbugt-kampen i eftermiddag.

Thomas Rølls mandskab har samlet 10 point i sæsonens første fem kampe og scoret 12 mål. Det betyder at SIK hænger på i toppen, hvor holdene ligger tæt og billedet hurtigt kan ændre sig, hvis ikke der fortsat bliver sat point på kontoen.

I dag venter en svær udebane-opgave, når skibonitterne drager til Nordjylland for at krydse klinger med Jammerbugt FC på Sparekassen Vendsyssel Arena, som i øjeblikket indtager puljens nummer fire, med et point op til Skive.

– Jammerbugt er et rigtig godt hold, som endte som nummer tre i sidste sæson i oprykningsspillet. Det er et hold som er godt sammenspillet, så det er et stærkt hold, vi kommer til at møde. Måske den bedste modstander vi kommer til at møde i puljen, sammen med Kolding, siger Røll og fortsætter:

– Jeg håber på en god kamp mod et hold, som vil frem på banen. Det må man næsten forvente, når de spiller på hjemmebane, og de har de ambitioner de har, så forventer jeg ikke et hold, som kommer til at stå langt nede. Det tror jeg egentlig også kommer til at passe os ganske fint, at vi møder hold, som også gerne vil frem på banen.

Jammerbugt har endnu ikke tabt en kamp og forventes også at være blandt de hold i puljen, som vil kandidere til oprykningsspillet til foråret. Thomas Røll forventer et svært opgør mod nordjyderne, der står godt banen, og som også vil komme med god selvtillid til kampen.

- Jeg håber at spillerne har fået øjnene op for, at man ikke bare kommer sovende til tingene, selv om det er 2. division. Det er nogle gode hold, vi er oppe imod, og vi skal have respekt for alle hold. Men omvendt skal vi heller ikke underkende, at når vi spiller op til vores bedste, så kan vi også slå alle. Det er vi gode nok til. Vi skal have en sund respekt for modstanderen, men samtidig heller ikke overdrevet, for spiller vi op til det vi kan, så er vi bedre end alle de hold, vi skal møde, siger cheftræneren.

Røll berettede samtidig, at Fredrik Buur er ude med en mindre skade, mens Simon Sterring er tilbage fra sin og derfor vil spille med 2.holdet. Han vurderer, at drengene er 100% klar og vil gå til kampen med alt, hvad de her.

Kampen fløjtes i gang kl.14:00 på Sparrekassen Vendsyssel Arena.