SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Christian Gyldenøhr Skrevet d. 16/10 2019

Kære Alle SIK’ere

Vores mangeårige aktive medlem fra ungdomsårene og som senior på 1. holdet Christian Gyldenøhr har med ét fået ændret sit liv. Et skæbnesvangert uheld på en træningstur på cykel har medført at Christian i dag er lammet fra livet og ned.

Christian var i SIK kendt som en gudsbenådet fighter med et godt humør, der gjorde, at han var højt værdsat på og udenfor banen. Da han forlod Skive fortsatte han fodbold karrieren i Brønshøj i nogle år indtil han indstillede den aktive karriere.

Christian har sidenhen mødt kærligheden i Norge og er kort før uheldet blevet far.

For at støtte op om Christian gengiver vi her teksten fra Spleis – en norsk hjemmeside for digitalt indsamlingsaktioner – hvor det er muligt at donere et beløb til hjælp for Christian og hans familie.

----------

Den 24. august blev livet med ét ændret totalt for Christian. En helt normal træningstur på cyklen skulle vise sig at få konsekvenser som ændrer livet for altid.

Et fald ud ad vejen resulterede i brækket ryg, punkteret lunge, brækkede ribben og en lammelse som vil gøre at han ikke igen vil kunne hverken gå, løbe eller cykle.

Efter 7,5 timer på operationsbordet og 16 dage på intensiv afdeling er hverdagen nu ophold på Sunnaas. Her venter genoptræning og tilvænning til et liv som aldrig bliver helt det samme. Et liv uden følelse fra livet og ned.

Men tilbage til hverdagen skal han. Tilbage til livet som familiefar, kollega, ven og træningskammerat.

Denne vej er lang, og den er ikke uden udfordringer.

Eftersom Christian på tidspunktet for ulykken ikke havde nogen gyldig forsikring, må udgifterne til tilpasning af hjemmet, udgifterne til hjælpemidlerne og ikke mindst hans tabte arbejdsindtægt dækkes af egen lomme.

Vi spørger derfor, i al ydmyghed, om økonomisk bidrag til denne rejse.

---------

På vegne af alle SIK’ere ønsker vi Christian og hans familie alt godt i kampen for at vende tilbage til en ny hverdag og opfordrer alle til at give et økonomisk bidrag.

Benyt dette link: https://www.spleis.no/project/84657

Mange hilsner
Bestyrelserne i SIK