SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive-Brabrand flyttet til Egeris Skrevet d. 20/03 2018

Det blev tirsdag besluttet, at kampen i NordicBet-ligaen mellem Skive og Brabrand skal spilles på bane 1 i Egeris og ikke på Stadion.

De vejrmæssige forhold kombineret med problemer med nyt rullegræs i centrale punkter på banen, har betydet, at kampen flyttes til Egeris.
Både kampdato og spilletidspunkt bliver fastholdt, og det betyder, at opgøret mellem Skive IK og Brabrand spilles på bane 1 på Egeris Idrætsanlæg på søndag den 25. marts klokken 13.45.
I de første runder i forårssæsonen er flere kampe blevet flyttet og i flere tilfælde til kunstgræsbaner. Det var blandt andet i sidste runde kampen mellem Fremad Amager og Nykøbing FC, der blev spillet på kunstgræs i Gentofte, og topopgøret mellem Thisted FC og Esbjerg fB, der blev afviklet på kunstgræsset i Thisted.
Det er anden gang i denne sæson, at kampen mellem Skive og Brabrand bliver flyttet fra stadion til Egeris Idrætsanlæg.
I en af de første kampe i efteråret var arbejdet med banevarme på stadion ikke færdig, og derfor blev opgøret mellem de to klubber spillet på bane 1 i Egeris, og desværre med den kedelige udgang, at Skive tabte 3-4 efter at have været foran 3-1 med mindre end en halv time tilbage.
Den kamp skal gemmes langt væk og nu er der kun et mål, der tæller, nemlig en sejr.