SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Skadet profil forlænger aftale med SIK Skrevet d. 06/07 2019

Trods André Bjerregaard forsat er skadet, så har han og Skive IK forlænget samarbejdet med en ny to-årig aftale.

Skive IK forlænger med endnu en profil, da klubben og André Bjerregaard nu er blevet enige om en ny to-årig kontrakt til angriberen, som betyder at han er i klubben frem til sommeren 2021.

- Vi har forlænget med André fordi han, i vores optik, uden tvivl var den bedste angriber i 2. division selvom han kun nåede få kampe inden hans skade. Vi har en god tro på at han kan blive en profil for os også i 1. division når han bliver sin skade kvit. Samtidig med er han faldet utrolig godt til i klubben, siger SIK’s sportschef Rasmus Brandhof.

Bjerregaard kom til klubben i vinterpausen i den netop afsluttede sæson, og trods en skade i første kamp i oprykningsspillet, så har det ikke afholdt SIK for at lave en ny aftale med Bjerregaard, som har lavet fem mål i syv kampe for klubben.

- André har erfaring fra både Superliga og 1. division og bliver derfor en vigtig spiller for os den kommende tid. Det er selvfølgelig altid et sats at forlænge med en skadet spiller men operationen er gået godt og både læger og vores fysioterapeuter er meget optimistiske. Vi ser frem til at André er klar til at spille en rolle for os efter nytår.

Angriberens skadespause ser ud til at være ved ende og man forventer, at Bjerregaard snart igen vil være klar til at tørne ud for Skibonitterne. Derfor er forlængelsen og samarbejdet på plads, så Bjerregaard er i trygge rammer og kan finde sit tidligere niveau frem til 1. division-sæsonen.

 

FAKTA
Navn: André Bjerregaard
Født: 3. september 1991
Position: Angriber
Klubber som spiller: AC Horsens og KR Reykjavik