SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomas Røll: Der er en masse selvtillid i holdet Skrevet d. 05/09 2019

SIK's cheftræner har masser af selvtillid på holdets vegne inden mødet med Hvidovre i morgen.

I morgen skal cheftræner Thomas Røll og Skive-mandskabet endnu engang i ilden, når holdet tager turen til Hvidovre i den ottende turneringsrunde i Nordicbet ligaen.

For knap en uge siden stod Skibonitterne overfor HB Køge, og umiddelbart efter kampen var Røll på teamets vegne meget tilfreds, og sådan er det fortsat efter et par gennemgange af opgøret.

- Vi havde snakket om på forhånd, at vi for alt i verden ikke efterfølgende skulle stå med en følelse af, at vi kunne have gjort noget mere. Dog kom vi lidt til at sidde med den følelse, fordi vi ikke fik alle tre point.

- Jeg synes at spillerne gjorde alt hvad de kunne, og vi kom frem til de chancer vi kunne forvente at komme frem til i 1. division, men vi var bare uskarpe oppe i deres felt. Men klar fremgang i forhold til Vejle-kampen, hvor vi ikke kom særlig godt ud til førstehalvleg. Derfor var det vigtigt at vi fik rettet op på det i fredags, vurdere Røll

Han glæder sig over, at Skibonitterne står med et godt udgangspunkt til det kommende opgør i NordicBet ligaen, og den selvtillid, som følger med, skal bruges konstruktivt i fredagens kamp.

- Der er en masse selvtillid i holdet, og det har vi også brug for. Jeg synes faktisk at de første syv kampe i 1. division, har været i en opadgående formkurve, for tingene bliver bedre og bedre, og relationerne på banen bliver bedre og bedre. Vi har bevist over for os selv, men også for omverdenen, at vi sagtens kan begå os i 1. division.

- Vi går ind til kampene med en tro på at vi kan vinde dem, og så udvikler kampene sig selvfølgelig forskelligt, og nogle gange skal man være tilfreds med et point. Men set over de syv kampe, som er blevet afviklet, så vil jeg sige at vi i to ud af de tre uafgjorte, havde spillet og chancerne til alle tre point. Lektien vi har lært af det, er at vi simpelthen bliver nød til at være skarpe i begge ender, hvis vi skal have fuld gevinst, siger cheftræneren.

Han ser frem til opgøret mod Hvidovre i morgen. Et hold som han ser, som en fysiks og velspillende modstander.

- De er et rigtig godt spillende hold, som besidder en stor fysik.

- For to sæsoner siden spillede jeg selv imod dem, og allerede den gang var de på vej i den rigtige retning. Det er rigtig godt hold vi skal møde, men som tilfældet er i de fleste kampe vi skal spille, så skal vi have respekt for modstanderen, men vi skal på ingen måde frygte dem. Vi har en gameplan klar, som nok skal gøre ondt på dem og give os tre point med hjem, afslutter Thomas Røll.

Dommer Sebastian Aagerup fløjter kampen i gang i morgen kl.18.30 på Pro Ventilation Arena.