SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

NY 2. DIVISION STRUKTUR Skrevet d. 20/06 2018

Danmarks tredjebedste fodboldrække vil i den kommende sæson få en ny justering af turneringsstrukturen. Dette er de 24 klubber blevet enige om, i ønske om at forbedre divisionen. 
 
Flere kampe, kortere vinterpause og optimering af lokalopgør og topopgør. Det er nogle af de argumenter, som ligger til grund for den kommende ændring af 2. divisionsstrukturen, der træder i kraft til den kommende sæson.

Fremover spilles der med 2 x 12 hold både i grundspillet og i slutspillet – i modsætning til de seneste par sæsoner, hvor grundspillet har bestået af tre puljer af otte hold. 


I forlængelse af den nye strukturændring vil antallet af kampe gå fra 30 til 33. Klubberne har også vedtaget, at alle point fremover overføres fra grundspil til slutspil, hvilket sikrer, at alle kampe får maksimal betydning. 


De to puljer i grundspillet bliver først opdelt geografisk, hvorefter de seks bedste hold i hver pulje mødes i et oprykningsspil efter 22 runder. De øvrige hold spiller kvalifikationsspil.

Skive IK vil derfor være i pulje med følgende hold i 2. division 2018/19: 

Vest 
Jammerbugt, Kjellerup, Kolding, Ringkøbing, FC Sydvest 05 Tønder, Aarhus Fremad, Odder, Vejgaard, TarupPaarup, Brabrand, Dalum