SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

En SIKer fylder 70 Skrevet d. 03/01 2018

En af Skive Idræts Klubs mest trofaste medlemmer gennem det meste af livet og en rigtig SIK’er, Erik Laursen, Lindevænget 50, Skive fylder torsdag den 4. januar 70 år.
Erik startede som ungdomsspiller i SIK og siden har han aldrig sluppet taget i den klub, der på det sportslige område har været en stor del af hans liv.
Han har haft en lang ledergerning, og det er fortsat gennem de senere år, hvor han har fungeret som en uundværlig holdleder for master-holdet, der har haft en ”streng” og ubønhørlig chef, og det har sikkert også været nødvendig, selvom tilslutningen til fortræning og opvarmning sjældent har haft en delt store opbakning.
Erik har også gennem mange år været en af de meget værdsatte og uundværlige frivillige hjælpere i SIK, både til alverdens opgaver omkring førsteholdets hjemmekampe, men også til en lang række af de opgaver, hvor der er blevet kaldt på hjælp fra SIK’s venner.
SIK er aldrig gået forgæves til Erik og det vil vi uden tvivl heller ikke i fremtiden. Erik er altid klar til selv at give en hjælpende hånd og skaffe andre hjælpere til at klare diverse små, men ikke mindst store opgaver.
Der skal herfra lyde et stort tillykke til Erik med de 70 og håber du og din familie får en dejlig dag.
Vi ses forhåbentlig snart i SIK.