SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Røll: Vi skal ud og sætte os på begivenhederne fra første fløjt Skrevet d. 21/09 2018

Efter to sejre over hold fra Aarhus egnen tager Skive IK hjemme imod Aarhus Fredmad, en kamp som cheftræner Thomas Røll, ser frem imod.

Det kan blive det tredje kamp på stribe med sejr over et hold fra Aarhus-egnen, når Aarhus Fremad i aften gæster Hancock Arena. Efter sidste uges kamp hvor holdet fra Skive fik tanket endnu mere selvtillid, med en velfortjent sejr på udebane over Brabrand IF, skal holdet nu op imod en modstander der spiller deres eget spil i jagten på en sejr.

Spillerne er klar til i aften og til at tage endnu en sejr. Vi glæder os til at møde et hold, der upåagtet af os spiller deres egen spillestil. De er meget spiller aggressivt med højt pres på hele banen i jagten på en sejr, hvilket bliver nyt for os at spille imod.

Til aftenens kamp er det vigtigt at hele holdet er klar fra start, vi skal væk fra at give modstanderen et tidligt mål. I de sidste kampe har det været os der skulle jagte det andet hold fordi at vi er kommet bagud ret tidligt og det er en spand kold vand i hovedet. Men i de fleste tilfælde har vi vist rigtig god moral og kommet stærkt tilbage. Det skal gerne være det andet hold, der skal jagte os i stedet for, udtaler cheftræner Thomas Røll.

Vi skal ud og sætte os på begivenhederne fra første fløjt, så de ikke får en følelse af, at der er noget at komme efter, slutter Thomas Røll.

Til aftenens kamp er der ikke de store overraskelser i Skive IKs trup, men dog skal det noteres at Mathias Bersang sidder over på grund af problemer med lysken.

Kampen fløjtes i gang kl.19:00 på Hancock Arena i Skive.