SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK HENTER FORSTÆRKNING HOS KJELLERUP Skrevet d. 28/06 2018

Den 22-årige midtbanespiller Malthe Dahl Overgaard, der har været en del af AGF's superligatrup og senest Kjellerups 2. Divisionstrup, skifter til Skive IK.

I går kunne man hos SIK melde ud, at man har sikret sig Mikkel Jespersen som forstærkning til den kommende sæson i 2. Division. Og nu er skibonitterne igen klar med endnu et spændende navn, som har valgt at tage turen til Skive.

Det drejer sig om den 22-årige midtbanespiller Malthe Dahl Overgaard, der sidste sæson var en del af 2. Divisionstruppen i Kjellerup og tidligere tilknyttet AGF's superligatrup.

- Jeg har valgt at tage til Skive, fordi jeg synes det er en rigtig spændende klub, som har et rigtig godt setup. Og så vil jeg gerne være en del af det her hold, som skal ud og jagte oprykning, siger den nye SIK-spiller Malthe Dahl Overgaard

Malthe spillede sammen med SIK cheftræner, Thomas Røll, i deres fælles tid i Kjellerup og hos den nye Skive spiller, har cheftrænerens tilstedeværelse også haft indflydelse på skiftet. Men der er heller ingen tvivl om, at skiftet til SIK også handler om personlige ambitioner.

- Uden at forklejne Kjellerup, så er det et større setup jeg kommer til, end det der var derude. Jeg har ambitioner og har før været en del af et professionelt miljø. Det vil jeg gerne være igen, og hos Skive føler jeg, at jeg kan blive bedre rustet, og så vil jeg rigtig gerne med klubben op i 1. Division, siger Malthe Overgaard

Malthe hilste allerede på sine nye holdkammerater i går ved førsteholdets træning på Egeris Idrætsanlæg, hvor den 22-årige midtbanespiller fremadrettet skal have sine træningspas.