SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

KAPTAJN ØSTERGAARD SIKREDE SIK-SEJR Skrevet d. 05/05 2019

Skive IK vandt med 1-0 hjemme på Hancock Arena - men der var, ikke mindst i første halvleg, chancer til mere.

Efter en sløj start satte Skibonitterne sig på kampen, og en del aktioner, som endte i en del hjørnespark, gjorde at hjemmeholdet kom frem til et par chancer i kampens første minutter.

Mikkel Jespersen var tæt på, at gøre det til 1-0. Han modtager en stikning fra Emil Søgaard, men B93-keeperen redder, og bolden går ud til endu et hjørne. Men i anden omgang sender Mathias Bonde bolden ind i feltet, hvor Christoffer Østergaard står klar og kan heade hjemmeholdet foran. 1-0 efter 24 minutters spil.

Herefter fortsatte hjemmeholdet sit pres. Malthe Dahl Overgaard er tæt på 2-0 med en afslutning, som dog ryger lige på keeperen. Og kort tid efter er det Denius med skud, hvor Thomas Santos header på returen, men bolden ryger over mål.

SIK havde, set over hele første halvleg, fået etableret et godt og vedvarende tryk, og det satte i den grad gæsterne på prøve. Største delen af første halvleg, havde B93 ikke et ærligt forsøg på mål.

I de døende minutter begyndte gæsterne dog at trykke på. B93 er fire mod to, men udeholdets Leonel Montano skyder i sidenettet og SIK slipper med skrækken.

Så da der fløjtes til pause, er det med en fortjent 1-0 føring til SIK, som sad på det meste i kampens første 45 minutter.

I anden halvleg fortsatte SIK presset, med et væsentlig mere direkte spil end modstanderne. Der blev ikke sparet på tiden, og Skibonitterne var dygtige til at spille frem i dybden eller på kanterne med det samme.

Efter 67 minutters spil fejler B93-keeperen på et udspark, og bolden bliver opsnappet af Mikkel Jespersen. Han finder Jeppe Mogensen i en fuldstændig fri position, som sparker bolden langt over målet. Kæmpe mulighed til SIK, og nok den største chance i anden halvleg.

Det lykkedes altså ikke nogle af holdene at komme på tavlen i anden halvleg, og dermed blev det til en smal, men dog fortjent sejr til SIK på 1-0

Dermed har Skibonitterne stadig seks point forspring til Kolding på andenpladsen. Det bliver dermed trejde sejr i den trejde kampe i Oprykningsspillet.