SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Så blev det slut med 1. division Skrevet d. 29/04 2018

I adskillige uger har Skive håbet på at miraklet skulle ske og at vi trods alle odds alligevel kunne overleve i NordicBet-ligaen.

Men sent lørdag eftermiddag var det efter 0-0 i HB Køge en realitet - miraklet udeblev - og fra næste sæson hedder det 2. division.
Med fire runder tilbage og 12 point at spille om, er det ikke længere matematisk muligt at komme i sikkerhed. Roskilde FC vandt 3-1 over Thisted, og Nykøbing FC slog Fremad Amager med 3-2 og de tre hold er nu så langt foran i point, at de ikke kan indhentes.
- Trods de dystre perspektiver spillede vi nok den bedste halvleg i 2018, siger cheftræner Anders Gerber, der ellers fra lørdag morgen måtte modtage et kedeligt afbud fra Anders Hagelskjær, der måtte melde fra på grund af sygdom.
- Vi spillede rigtig godt i første halvdel af 1. halvleg. Rigtig god boldomgang, og meget godt opspil, hvor der desværre ikke var den rigtige timing eller kvalitet på den sidste tredjedel af banen, lyder det fra Anders Gerber.
- I 2. halvleg var HB Køge i teten, uden at de fik skabt det vilde.
- Vi spillede med masser af energi og gejst, og der er bestemt masser af gode ting at tage med til næste kamp om en lille uge, fastslår cheftræneren (billedet).
Han må dog ser frem til at stille med et mandskab, der må undvære tre stamspillere. Mathias Pedersen, Emil Søgaard og Magnus Riisgaard Jensen må alle sidde udenfor med karantæne efter at have indkasseret et gult kort mod HB Køge.
Skives startopstilling:
Aleksandar Stankovic - Christoffer Østergaard, Magnus Riisgaard Jensen og Emil Søgaard Jensen - Frederik Buur, Matthias Pedersen, Frederik Brandhof og Mathias Besang - Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen og Thomas Santos.
Udskiftninger - Skive:
63. min.: Mathias Bersang ud - Onur Albayrak ind
68. min.: Frederik Buur ud - Simon Sterring ind
86. min.: Jeppe Mogensen ud - Thomas Dalgaard ind
Advarsler - Skive:
32. min.: Mathias Pedersen
69. min.: Magnis Risgaard Jensen
72. min.: Emil Søgaard Jensen
80. min.: Aleksandar Stankovic