SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL: BRABRAND VIL GØRE KAMPEN FYSISK Skrevet d. 14/09 2018

Efter sidste uges succesoplevelse, er der godt humør i Skive IK truppen. Holdet har haft en god uges træning, og Thomas Røll har forberedt sit mandskab på bedste vis inden topkampen i morgen på udebane mod Brabrand IF.

Efter de første syv kampe indtager Thomas Rølls mandskab tredje pladsen i 2. Divisions gruppe 1 med 13 point, mens Brabrand på førstepladsen har hentet 15 point. Kampen i morgen er således en topkamp, selvom der resterer mange kampe i divisionen.

Thomas Røll forventer at morgendagens kamp bliver en kamp som hjemmebaneopgøret i mod Kolding, hvor der bliver godt gang i den og hvor man ser to gode hold med to forskellige stilarter. Cheftræneren forventer en god og seværdig fodboldkamp, hvor Skive IK trækker det længste strå til sidst.

- Vi forventer at Brabrand vil gøre kampen fysisk, hvor deres større spillere vil forsøge at nedkæmpe os. For os gælder det om, enten at tage kampen op i de fysiske dueller, eller spille det spil vi kan og spille udenom dem. Hvis vi formår det, så forventer jeg at vi vinder kampen, udtaler Thomas Røll sig.

- Vi skal holde nullet i morgen. Det er ikke kun fire back-kæden, men hele holdet der skal blive bedre til at forsvare. Har vi en god solid defensiv, så giver det noget mere tryghed frem i banen.

- Det er noget vi arbejder på og hen imod, så vi bliver meget sværere at spille imod. Vi skal holde nullet i de fleste kampe vi skal spille, hvilket også blive et mål i morgen, uddyber cheftræneren.

Brabrand IF er ubesejret med fire vundne kampe og har tre uafgjorte i statistikken, så Skive kommer op imod et hold der forventes at skal spille med i oprykningsspillet til foråret. Dog er det værd at bemærke at alle Brabrands sejre er hentet på udebane, mens de stadig mangler at hente en hjemmebanesejr efter 3 uafgjorte kampe på Brabrand Stadion.

Hjemmeholdet er fysisk mærket efter de to seneste topkampe imod Dalum og Kolding, men også pokalkampen 5. september imod Silkeborg IF fra Nordic Bet ligaen hvor Brabrand knebent tabte 3-2.. Angriber Issa Kharoub er ude af truppen, mens Mike Kaljo og Daniel Lundhold er tvivlsomme til lørdagens topkamp imod Skive IK. Derimod er målmand Can Dursun igen tilbage i Brabrand-truppen til lørdagens kamp.

Kampen fløjtes i gang kl.14:00 på Brabrand Stadion.