SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive sikrede sig et point i Vejle Skrevet d. 17/03 2018

– Vi var slet ikke kyniske nok mod Skive. Og i takt med at tiden går, uden vi scorer, føler modstanderne sig mere og mere komfortable, mens vi bliver febrilske.

Det sagde Vejles cheftræner Adolfo Sormani, der for øvrigt blev smidt op på tilskuerpladserne af dommeren efter en voldsom protest.
Men kyniske var netop Skive, der stod virkelig godt i forsvaret i fredagens opgør på udebane mod Vejle og Vejle formåede aldrig at tilstille sig de helt store chancer over for et formidabelt kæmpede Skive-hold, der nok lavede fejl undervejs, men aldrig overlod kampen til hjemmeholdet på den bageste tredjedel af banen og kampen endte 0-0.
Men Skive var tæt på at skabe den helt store sensation i fredagens tv-kamp i NordicBet-ligaen.
Efter en kamp, hvor Vejle var dominerende i store dele af kampen, var Skive så tæt på i de døende minutter, at det ikke havde ufortjent, hvis Skive havde taget fra Vejle med alle tre points.
I overtiden var Frederik Brandhof meget tæt på at overliste Vejles målmand efter opspil fra Thomas Santos, og Thomas Santos havde selv en stor chance minuttet senere, da en Vejle-spiller lavede en alvorlig fejlaflevering på egen banehalvdel, men en flot redning betød, at sensationen ikke blev fuldbyrdet. Og på det allersidste angreb havde Mathias Bersang et brag af et skud, men desværre udenfor målrammen.
Skive blev ellers ramt af en kedelig skade efer kun otte minutter, da Mikkel Frandsen i et kontraløb pådrog sig en fiberskade, og han blev erstattet af Emil Søgaard.
Det var trods alt et lidt skuffet Skive-mandskab, der forlod banen med et flot point, men med erkendelsen af, at den flotte afslutning kunne have skaffet tre livgivende point.
Skives startopstilling:
Aleksandar Stankovic - Anders Hagelskjær, Magnus Jensen og Christoffer Østergaard - Mikkel Frandsen, Mathias Pedersen, Jesper Hanriksen og Bardhec Bytyqi - Frederik Brandhof, Mathias Bersang og Thomas Dalgaard
Skive-udskiftninger:
9. min.: Mikkel Frandsen ud - Emil Søgaard ind
67. min.: Thomas Dalgaard ud - Jeppe Mogensen ind
80. min.: Jesper Hanriksen ud - Thomas Santos ind