SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Cheftræner: Nu skal vi ramme en stime Skrevet d. 23/03 2018

- Vi bruger ikke så meget tid på, at fokusere på tabellen. Vi bruger det meste af tiden på den næste kamp, og så må det komme som det kommer. Men vi tror stadig på det, og det kræver, at vi får tur i den, og rammer en stime.
Sådan lyder det fra cheftræner Anders Gerber inden søndagens bundopgør i NordicBet-ligaen mod Brabrand. En kamp, der spilles på Bane 1 på Egeris Idrætsanlæg med kampstart kl. 13.45.
- Vi håber at præstationen og pointet i Vejle kan bære mere med sig, siger Anders Gerber til Tipsbladet.
- I forhold til efteråret har vi fået sat et rigtig godt forsvar sammen, Vi er svære at score imod og det skal vi bevare. Og så skal vi have bygget mere på offensiven. Vi har en intention om at have bolden mere end mod Vejle, også end mod Esbjerg. Vi skal have bygget mere på den del af spillet, så vi kan skabe og styre kampe og skabe flere chancer den vej rundt.
Om kampen mod Brabrand på søndag mener Anders Gerber, at det kan vise sig at blive en rigtig svær kamp.
- Det er en kamp, der er meget anderledes end de andre kampe, vi spiller. De fleste kampe vi spiller i forårssæsonen, kommer vi til at være klare underdogs. Det er vi også i søndagens kamp, men på en anden måde, for vi ligger tættere på hinanden.
- Jeg tror, det kommet til at være rigtig meget fight og intensitet i kampen, og jeg tror faktisk det bliver en god fodboldkamp, mener Anders Gerber.