SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK og Bersang laver ny aftale Skrevet d. 10/07 2019

Skive IK og Mathias Bersang er blevet enige om at forlænge kontrakten mellem parterne frem til sommeren 2020.

Skive har haft travlt med kontraktforlængelserne denne måned, og i dag kom turen så til midtbanespilleren Mathias Bersang.

Bersang har været en del af Skive-mandskabet siden sommeren 2016 og kan dermed tage hul på sin fjerde sæson for Skibonitterne.

 
- Vi har forlænget aftalen med Mathias Bersang, da vi får brug for hans kompetencer og rutine i den kommende sæson i 1. division, siger SIK sportchef Rasmus Brandhof.

Mathias Bersang kommer med erfaring fra klubber, som blandt andet Randers FC og Hobro IK, hvor han har 33 superliga kampe med i bagagen. I den netop afsluttede sæson i 2. division, har han lavet 7 mål i 24 kampe.

- Mathias har erfaring fra rigtig mange 1. divisionskampe, samt kampe i Superligaen, så vi ved at han er en god spiller at have med den kommende sæson. Vi glæder os til at se Bersang i topform i den nye sæson, fordi når han er det, så er han en profil i divisionen, siger Brandhof

Bersang har foreløbig spillet 72 kampe for klubben og scoret 16 mål i den gule og blå SIK-trøje. Derudover dækker den 28-årige spiller alle pladserne på midtbanen.


Fakta
Navn: Mathias Bersang
Født: 03. maj 1991
Position: Midtbane
Øvrige klubber: Randers FC og Hobro IK