SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL: VI VIL VINDE OPRYKNINGSSPILLET Skrevet d. 21/04 2019

Mandag eftermiddag skydes oprykningsspillet i gang, og på Hancock Arena sker det med besøg af Hellerup IK.

Når Skive IK i morgen, 2. påskedag, går ind på Hancock Arena til den første runde i Oprykningsspillet og mødet med HIK, er det med fem sejre og en uafgjort i bagagen i foråret.

Sidste kamp endte 1-1 på hjemmebane mod Brabrand IF, men cheftræner Thomas Røll ønsker at tydeliggøre, at den kommende oprykningspulje, er en ny turnering. En turnering, hvor det erklærede mål er, at samle endnu flere point og vinde oprykningsspillet.

-  Vi trækker en streg i sandet nu. Vi skal klappe hinanden på skulderen og rose hinanden for det grundspil, vi har leveret, og den placering vi har fået med videre. Men vi vil vinde oprykningsspillet isoleret set, forstået på den måde, at vi vil være det hold, som samler flest point i oprykningsspillet. Så det er en ny turnering, som starter i morgen. Den går vi efter og vinde, som vi gik efter at vinde grundspillet. Det er motivation nok i sig selv, er jeg overbevist om, siger Thomas Røll.

Han håber og tror, at SIK-mandskabet tager de mange gode ting fra grundspillet, hvor holdet fik samlet 50 point sammen. Han tvivler ikke på, at der skal leveres på samme niveau igen, hvis Skibonitterne skal have point på kontoen.

- Vi har fået arbejdet videre med vores possessionspil og vores spil defensivt, fordi Brabrands mål, som de scorede i lørdags, var et samsurium af en del fejl fra vores side - og det skal man pointere. Det er ikke for at hamre spillerne oven i hovedet, men fordi vi skal lærer af vores fejl, siger Thomas Røll.

Skive IK åbner opryknings på hjemmebane mod HIK, der er en relativt ukendt størrelse i for Skibonitterne. Det ændrer dog ikke på Røll forventer, at SIK-mandskabet går ind til kampen, med en god attitude og leverer en god indsats foran hjemmepublikummet

- Det er altid en fordel at spille hjemme og jeg synes vi har super opbakning til hver kamp. Det skulle gerne give os en fordel. Forhåbentlig kommer der mange mennesker, og forhåbentlig kan de være med til, at bære os frem til en sejr i morgen.

Thomas Røll hæfter sig ved, at SIK har 6 ud af de 11 kampe, som skal spilles på Hancock Arena og selvfølgelig de nye modstandere, som holdet skal møde i oprykningsspillet.

- Drengene har været cool omkring tingende i foråret, og det vil de også være i morgen. Jeg tror de, ligesom jeg selv, glæder sig rigtig meget til at møde nogle hold, som vi ikke har mødt før og det starter i morgen, slutter Thomas Røll