SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Røll og Thomsen danner cheftræner-duo Skrevet d. 06/07 2019

Skive IK’s trænerteam Thomas Røll og Martin Thomsen, bliver sidestillet i rollen som cheftræner for klubben. Forfremmelsen sker blandt andet i en ambition om at satse mere på egne talenter både på og udenfor banen.

Efter 12 år i klubben kender 36-årige Martin Thomsen Skive IK’s kultur og dna indgående. Det er blandt andet på den baggrund, at Martin Thomsen nu tager næste skridt i SIK.

- Vi er glade for at have lavet en ny aftale med Martin Thomsen som sidestiller ham med Thomas Røll. Vi har sat gang i et større arbejde med vores unge talenter og i den forbindelse var det vigtigt for os som klub at have en cheftræner som kender klubben ud og ind. Martins jobbeskrivelse indeholder derudover, at han skal fungere som transitions træner mellem ungdomsafdeling og elite afdelingen, fortæller sportschef Rasmus Brandhoft

Thomsen er en vaske ægte kulturbære i SIK sammenhæng, og skal nu videreføre værdierne i sin nye rolle i samarbejde med Thomas Røll. Et samarbejde der indtil videre kun har været en succes, med blandt andet oprykning og vindere af 2. division.

- Det ikke nogen hemmelighed at der har været bud efter Martin fra større klubber som ønskede at ansætte ham. Vi har derfor haft dialog med Thomas Røll som klart gav udtryk for at vi skulle beholde Martin. Vi er derfor rigtig glade for denne løsning som gør at vi kan beholde vores succesfulde trænerteam og yderlig have styrket det ved at ansætte Mikkel Vendelbo som spillende assistent, siger Rasmus Brandhof

Martin Thomsen er ydmyg over for sin nye rolle i en klub, han har tilbragt mange år i.

- Jeg er meget glad for den tillid, som klubbens ledelse viser mig ved valget her. Og det har også været afgørende for mig, at resten af trænerteamet har bakket op om, at jeg tager et skridt op i SIK, fortæller Martin Thomsen

Udover Martins kendskab til klubben, så viste han også sine kompetencer og faglighed i afgørende situationer i forhold til spillet på banen. Han var nemlig hjernen bag holdets dødbolde, som skibonitterne scorede adskillige mål på i den netop afsluttede sæson.

- Det betyder meget for mig, at klubben blandt andet mener, at jeg kan medvirke til at føre klubbens værdier og kultur videre til vores førstehold og unge spillere. Den proces vil jeg med glæde stå i spidsen for, samt fortsætte det gode samarbejde, som Thomas og jeg har. Derudover findes et stærkt og velfungerende team omkring holdet, og jeg nyder at være i Skive på alle måder, siger Thomsen, som tiltræder sit nye job med øjeblikkelig virkning.