SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

To træningskampe tilbage Skrevet d. 13/02 2018

Når Skive IK på lørdag skal ud i den fnæstsidste styrkeprøve inden starten på den meget svære forårssæson gælder det Ringkøbing fra 2. division på udebane med kampstart klokken 14. Og den 25. februar kommer Aarhus Fremad på besøg i Skive.
Men op til de kampe kan Skive se tilbage på en opstart med to snævre nederlag, 1-2 til Hobro og 0-2 til Vendsyssel, en uafgjort 1-1 mod Thisted, og to sejre - 2-1 over Kjellerup og mandag med 1-0 over Superligareserverne fra FC Midtjylland.
FCM havde valgt at stille med et virkelig stærkt hold mod Skive til kampen i Stadome i Ikast. I spidsen for midtjyderne var Rafael ven der Vaaert, der kan skrive Ajax, Real Madrid og Tottenham på sit cv, men også ikke færre end 109 landskampe for Holland. FCM havde også den nyindkøbte andenmålmand, Bill Hamid, med, og endnu to spillere, der har haft debut på superligaholdet, Boznidar Kraev fra Bulgarien og den finske forsvarspiller, Markus Halsti, der har spillet mere end 20 landskampe for Finland.
Med de mange fine spillere med international rutine var det ikke uventet at FCM var mest i boldbesiddelse, men på intet tidspunkt var Skive spillet ud af banen.
- Vi skabte uden tvivl de største chancer gennem kampen, og kunne måske have fået et straffespark i første halvleg, da Frederik Brandhof blev fældet, men dommeren vinkede afværgende, fortæller sportschef Rasmus Brandhof.
- FCM tilstillede sig kun to egentlige chancer gennem hele kampen, og dem tog Andreas Raahauge med stor autoritet af. Vi stod rigtig godt defensivt og derfor var det småt med udfordringer fra hjemmeholdet, mener Rasmus Brandhof.
Skives sejrsmål faldt midt i anden halvleg, da Anders Hagelskjær med et godt skift ind over FCMs midtstopper fandt Jeppe Mogensen (på dette arkivfoto længst til højre) , der ikke havde det store besvær med at passere Bill Hamit i FCM-målet.
Skives startopstilling:
Andreas Raahauge - Christoffer Østergaard, Magnus Riisgaard Jensen og Anders Hagelskjær - Frederiks Buur og Simon Sterring - Mathias Pedersen, Frederik Brandhof, Thomas Santos og Mathias Bersang Sørensen - Jeppe Mogensen.
Udskiftninger:
Simon Sterring ud - Mikkel Frandsen ind i 2. halvleg
Mathias Bersang Sørensen ud - Jesper Henriksen ind i 2. Halvleg
Mathias Pedersen ud - Ayinde Lawal ind midt i 2. Halvleg
Frederik Brandhof ud - Martin Thomsen ind 10 minutter før tid