SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Bytyqi scorede drømmemål Skrevet d. 16/04 2018

Den unge Bardhec Bytyqi, som kom til Skive fra AaB kort før transfervinduet lukkede i januar, har været et meget positivt bekendtskab i en svær tid for Skive IK, og søndag satte han streg under sine kvaliteter, da han i Roskilde nærmest med et drømmemål sikrede Skive den første sejr i cheftræner Anders Gerbers ”regeringstid”.
Målet blev dog ikke en absolut triumf for Bardhec Bytyqi, der blot fem minutter efter scoringen måtte forlade banen med en skade i baglåret og måtte lade sig erstatte af Frederik Buur.
- Skive skabte flere gode muligheder i 1. halvleg uden at score yderligere, men 2. halvleg blev mere lige med et fysisk overtag til FC Roskilde uden at de dog skabte alverden, fortæller cheftræner Anders Gerber.
Han fortæller at kampen blev spillet på verdens dårligste bane. Ringere end den værste træningsbane vi har været på i 2018.
- Vi leverede en fantastisk energifyldt 1. halvleg med et stærkt højt pres og masser af aggressivitet og vi skabte da også flere gode muligheder i 1. halvleg, fortæller Anders Gerber.
- 2. halvleg blev mere lige med et fysisk overtag til FC Roskild, uden at de dog skabte
Alverden. Vi havde vores kontramuligheder, men fik dem ikke udnyttet, konstaterer Gerber.
Skives startopstilling i Roskilde:
Aleksandar Stankovic - Christoffer Østergaard, Magnus Risgaard Jensen og Anders Hagelskjær - Emil Søgaard, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof og Bardhec Bytyqi - Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen og Mathias Bersang.
Udskiftninger:
30. min.: Bardhec Bytyqi ud - Frederik Buur ind
75. min.: Mathias Bersang ud - Ayinde Lawal ind
88. min.: Jesper Henriksen ud - Thomas Santos ind
Det blev til et enkelt gult kort til Anders Hagelskjær.