SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Rotpunkt i Skive - Ny bronze sponsor Skrevet d. 15/10 2019

Det moderne køkken startede med cigarkasser

Hos Rotpunkt i Skive, der har til huse som shop-in-shop hos Garant Brich Tæpper på Katkjærvej i Skive, kan du finde gode tilbud på køkkener både til et lavt budget, men også til et større med de nyeste og lækreste designs. Det lover de to daglige ledere af den lokale Rotpunkt-afdeling, Dorte Kreiler og Hans S. Jensen, der netop har indgået en bronze sponsoraftale med Skive IK Elite.

Rotpunkt er en tyskbaseret familieejet virksomhed, der for næsten 90 år siden startede med at fremstille cigarkasser til den lokale tobaksindustri i Bünde i det nordlige Tyskland. Men i starten af 1950’erne begyndte de at producere køkkener, som senere har fået et verdensomspændende anerkendt kvalitetsstempel.

Rotpunkt i Danmark har afdelinger i Aalborg, Brovst, Hillerød, Køge, Odense, Thisted, Aarhus, Esbjerg, Horsens, København, Næstved, Viborg, Skive og hovedsæde i Kolding.

”Hos din lokale Rotpunkt kan du få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, bad eller garderobe”, fortæller Dorte Kreiler og Hans S. Jensen.

”Før du vælger et køkken, bør du have et godt overblik over dit budget. Ofte kan du regne med, at prisen har en vis sammenhæng med kvaliteten”, siger Dorte Kreiler.

”Hos Rotpunkt Skive kan du finde gode tilbud på køkkener både til et lavt budget, men også til et større med de nyeste og lækreste designs. Mange moderne køkkener har et tidsløst design, som vil være tidsvarende i mange år. Da køkkenet er et dagligt opholdssted mange timer om ugen for langt de fleste familier, er det derfor også vigtigt, at skabe og låger har et pænt udseende”, lyder det fra den nye bronze sponsor i Skive IK.