SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK OPRUSTER MED TIDLIGERE PSV-TALENT Skrevet d. 27/07 2018

SIK henter den talentfulde midtbanespiller Mathias Bonde, som tidligere har været ungdomspiller i AGF, PSV, FCK og senest OB.

Skive IK har indgået en aftale med den talentfulde midtbanespiller Mathias Bonde, som er noteret for 14 U-landskampe og tidligere har spillet ungdomsfodbold i AGF.

- Vi er glade for at have fået en aftale med Mathias på plads. Han er en spiller, som har gjort sig bemærket i fodbold-Danmark for sit store talent igennem mange år. Men han har også haft brug for at få sit potentiale forløst. Det er naturligvis her, hvor vi som klub forhåbentligt kan blive det rette match for Mathias, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Efter knap en måneds prøvetræning hos Skibonitterne, har det 20-årige talent leveret gode præstationer både til træning og i de tre testkampe, som holdet har spillet indtil nu. Det har gjort, at parterne altså nu har indgået en etårig aftale med hinanden.

- Mathias er en midtbane spiller, som kan lidt af det hele. Han kan både spille 6’eren, 8’eren og 10’er-positionen, og så har han også et fantastisk venstreben med et godt spark. Han er en ret beset spiller, som har de fleste fodboldegenskaber i sig. Men skal også lærer at bruge dem og her skal han selvfølgelig have tiden og tilliden, vurderer Brandhof.

Mathias Bonde er én ud af flere unge lovende spillere, som har valgt at tørne ud for Skive, og sportschefen mener også, at der en mening med det.

- Det er jo et tegn på, at mange af de unge gutter kan se, hvordan det er vi udvikler spillere, og hvordan vi hjælper dem videre til større klubber, når de er klar til næste skridt. Og så er det selvfølgelig også et tegn på, at vi tør satse på de unge spillere og føre den sult og ærgerrighed, som de her drenge tager med ind på holdet, fortæller Rasmus Brandhof.

 

Fakta
Navn: Mathias Bonde Mouritsen
Født: 31. Marts 1998 (20 år)
Fødselssted: Århus
Position på banen: Midtbanespiller
Bonusinfo: Bonde blev, som førsteårs U17-spiller i AGF, delt topscorer for sit hold i U17 Ligaen, hvorefter han kom til PSV Eindhoven.