SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

TÅLMODIGHED ER EN DYD Skrevet d. 12/08 2018

En 1-0 sejr på udebane, lørdag eftermiddag, skaffede Skive IK endnu 3 point på kontoen og et godt udgangspunkt inden topopgøret mod oprykningskandidaterne fra Kolding IF på fredag.

SIK kunne tage fra Fyn med en 1-0 sejr og dermed fortsætte pointhøsten i 2. division. Holdet virkede til tider lidt for utålmodigt i spillet, når det handlede om at bryde Tarup/Paarup's kompakte defensiv. Det var dog et Skive-mandskab, der skabte fine aktioner og flest chancer, målt på forsøg mod modstandermålet. 

Trods disse chancer ”sad” de gule og blås spil ikke helt som det skulle. Oprykkerne fra Tarup spillede flot og disciplineret fodbold - og beviste, at der er kvalitet i holdet denne våde lørdag eftermiddag. Hen mod midten af halvlegen var det i hvert fald en jævnbyrdig affære uden de store chancer, men Tarup/Paarup truede godt med lange bolde i dybden, der et par gange kastede Bobjerg ud i nogle aktioner, som han håndterede flot.

Efter pausen satte SIK sig mere på kampen. 5 minutter inde i 2. halvleg kom Skive godt ud og satte sig hurtigt på kampen. Det udgjorde et par forsøg, som blev clearet og røg over mål. 10 minutter i 2. halvleg kommer Schäfer Bak ind for Overgaard, og i 67. minut bliver han skibonitternes store helt. Efter et hjørnespark og lidt tumult i modstanderfeltet bliver bolden headet ud i fødderne på midtbane-manden, som køligt banker den i fjernest hjørne og Tarup-keeperen er ganske enkelt chanceløs.

Det lignede en afgørelse, men de sidste 10. minutter var Tarup/Paarup stadig opsat på, at få reduceret og kom for alvor frem og begyndte at presse på. Et indlæg i 90. minut fra venstre side rammer en Tarup-spiller i panden, men hovedstødet manglede saft og kraft, og Bobjerg reder uden det store besvær.

En udligning på det tidspunkt havde heller ikke været til at bære. Men sådan er fodbold - på godt og ondt. Denne lørdag var det på godt (for SIK), så holdet nu står med 2 sejre i træk - i en kamp med rent bur. Et godt rygstød inden den vigtige hjemmekamp på Hancock Arena, hvor Skive møder Kolding i et topbrag, hvor der uden tvivl vil blive gået til stålet. Wauw, sikken en uge vi går i møde!