SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomas Røll ny cheftræner i Skive Skrevet d. 15/06 2018

SIK har i dag ansat Thomas Røll som ny cheftræner for førsteholdet.

Thomas Røll har underskrevet en aftale, der gør ham til cheftræner i Skive IK. Kontrakten løber frem til udgangen af juni 2019.

SIK har fundet sin nye cheftræner, og valget er faldet på den 41-årige Thomas Røll. Parterne har underskrevet en aftale der gælder for det kommende år.

Thomas har tidligere været assistenttræner i Kjellerup IK og har som spiller været aktiv i bl.a. FC København, Silkebrog IF og FC Midtjylland, nu er han klar til et nyt eventyr, hvor han skal forsøge at løfte Skives’s nyligt nedrykkede førstehold tilbage i 1. division.

- Thomas er en spændende cheftræner, der passer godt til de spilmæssige visioner, vi har i SIK. Hans syn på fodbold passer godt til os og det vi vil, og vi er overbeviste om, at han kan få det ud af vores trup, som kan flytte os de næste trin og tilbage til 1.division, siger SIK’s sportschef Rasmus Brandhof.

SIK’s spillertrup vender tilbage til træningen på mandag, og sammen med assistenttræner Martin Thomsen og resten af staben, vil Thomas Røll første gang stå i spidsen for truppen, når der trænes i Egeris mandag 18. juni.