SIK Elite Nyheder FC Salling shop Skive IK shop Medlemslogin Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomsen: Man er ikke bedre end sin sidste kamp Skrevet d. 20/08 2019

I morgen venter Vendsyssel i 5. runde af NordicBet ligaen og her kan du blive klogere på cheftræner Martin Thomsens tanker om opgøret.

Skive IK indledte de første kampe med en sejr, to uafgjorte og et nederlag og i morgen går det løs igen, når turen går til Hjørring. Modstanderen fra Vendsyssel FF kom flot fra start i premiererunden, da de nedlagde FC Fredericia med 2-1, men efterfølgende er det blevet til tre kampe uden point.

- Jeg tror der er mange superliga nedrykkere, som kan nikke genkendende til den følelse som man har i Vendsyssel lige nu, at man rykker ned og pludselig skal omstille sig på at være favoritter efter modgang en hel sæson. Det er noget man også kan se, er noget de har en lille smule svært ved, men det er samtidig en spændende trup med nogle dygtige spillere, som helt sikker ikke har toppræsteret endnu, siger cheftræner Martin Thomsen.

For Thomsen er der mange fine ting at tage med fra de fire første kampe, men han erkender, at hjemmeholdets udtryk og indsats skal være endnu skarpere.

- Vi føler os altid godt forberedt på modstanderen, og så skal vi selvfølgelig kigge på vores egne kompetencer og de spiller vi har i vores trup. Det synes jeg faktisk vi har formået i de første kampe. Mod Viborg var vi dog ikke helt tilfreds med spillet på bolden, og det er noget vi har talt om, og her skal vi have bygget på, fortæller Thomsen og fortsætter:

- Vi skal turde at spille og være gode på bolden, og så skal vi turde bringe bolden lidt tidligere ind i feltet, så det ikke bare er på midten af banen vi spiller godt. Det er en vigtig ting, så vi kan få et produkt ud af det vi render og laver på banen, så det håber jeg er noget vi for at se imorgen, at vi får fyldt lidt flere bolde i boksen og får etableret et tryk derinde hvor fodboldkampe bliver afgjort.

Han fastholder at det altoverskyggende er at vinde de tre point, men han vil gerne have, at det sker med flot fodbold og derfor skal der spilles med power og energi.

- Vi ved godt at vi er underdogs i opgøret, men vi synes vi har fået en fornuftig start, også selv om vi er klar over, at man ikke er bedre end sin sidste kamp. Vi ved også at vi står over for nogle svære modstandere, så hvis vi kan komme på den anden side af dem med sejr, eller minimum med point på kontoen, så kan vi for alvor tale om at være kommet godt fra start.

Kampen mod Vendsyssel FF fløjtes i gang i morgen kl. 19:00 på Nord Energi Arena i Hjørring.