Nyheder Shop Billetter Medlemslogin Kontakt FC Salling

Cookiepolitik

Anvendelse af cookies

Når du besøger vores hjemmeside, efterlader du dig spor også kaldet cookies. Her kan du finde en redegørelse for, hvordan vi anvender der personoplysninger du efterlader, samt hvordan du acceptere eller afviser brugen af cookies.

Formålet med cookies

Vi anvender primært cookies til at indsamle statistiske oplysninger for på den måde at kunne se hvilket indhold vores brugere finder interessant og hvilke tekniske enheder og systemer de anvender. Dette for at forbedre dine bruger- og kundeoplevelser.

Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal starte forfra. Hjemmesiden kan således bruge cookies til at huske informationer om dine præferencer på hjemmesiden. Og for at hjemmesiden kan huske nogle af de oplysninger, du selv indtaster hver gang.

Vores cookies indeholder eksempelvis informationer om: 

  • Hvilke sider du har kigget på, hvornår og hvor længe.
  • Hvilken browser du bruger f.x. Internet Explorer, Google Crome eller Safari
  • Hvilket styresystem du bruger
  • Hvilken enhed du anvender, f.x. smartphone, tablet eller desktop computer
  • Hvilken webside du kom fra, før du besøgte vores hjemmeside.

Oplysningerne som vi modtager herfra kan vores hjemmeside bl.a. bruge til at se, hvorledes du finder informationer på vores hjemmeside – f.x. om går direkte til en side du kender fra en søgemaskine eller du starter fra forsiden og bevæger dig videre til øvrige sider.

Der er tale om anonyme statistiske oplysninger, som ikke kan føres tilbage til enkeltpersoner.

Oplysningerne kan blive udleveret til  vores hjemmeside samarbejdspartnere, f.x. digitale bureauer eller reklamebureauer.

 

Samtykke til brug af cookies, afvisning af cookies og tilbagekaldelse af samtykke

Første gang du besøger vores hjemmeside, får du vist en informationsboks vedrørende vores brug af cookies. Klikker du videre på siden giver du automatisk dit samtykke til anvendelse af cookies. En cookie er således en kode, der gemmes på din computer. Den kan give oplysninger om din adfærd på internettet eller sikre at en side fungere rent teknisk.

Hvis du derimod ikke ønsker at anvende cookies, skal du blot klikke på ”nej tak til cookies” i informationsbokse. Dette valg husker vi ved at sætte en cookie, så der fremover ikke vil blive anvendt yderligere cookies, når du besøger vores hjemmeside fra samme computer.

Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke eller annullere dit ”nej tak til cookies”, skal du slette dine browserdata under din browsers internetindstillinger. Ved dit næste besøg på vores hjemmeside vil du få vist informationsboksen igen, så du igen får mulighed for at vælge eller fravælge cookies.

Du kan blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies og modtage en advarsel, før du gemmer en cookie. Du kan f.eks. se, hvordan man gør det på www.minecookies.org.

Hvis du vælger at blokere for alle cookies eller sletter eksisterende cookies på din computer, kan du stadig læse tekst på vores hjemmeside, men der kan være funktioner, du ikke kan bruge optimalt, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Brug af personoplysninger 

Personoplysninger er de oplysninger, hvor vi beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du benytter de forskellige funktioner på vores hjemmeside.

Vi videregiver ikke oplysninger fra hjemmesiden til 3. part, og vi indsamler ikke personoplysninger uden, at du selv har oplyst dem til os på vores formularer her på hjemmesiden. F.eks. i forbindelse med bestilling af vores nyhedsbrev om brugt udstyr. Du kan tydeligt se på formularerne, hvad det er for oplysninger, du i den sammenhæng giver os.

Når du giver dine personoplysninger til os, bruger vi dem til at give dig den service, du har bedt om – eksempelvis ved at sende dig en e-mail, når vi har brugt udstyr i den eller de kategorier, som du har udtrykt interesse for. Når vi har givet dig det, du har bedt om, sletter vi dine oplysninger. I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev om brugt udstyr, sletter vi dig dog først i det øjeblik, du afmelder nyhedsbrevet.

Persondataloven siger, at vi skal opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, der er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at oplysningerne er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve dem rettet, slettet eller blokeret. Du kan til en hver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver brugt. Du kan også til en hver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger vedrørende dig til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1.